Programma

Programma Dorpsfeest Westerland

Ieder jaar hebben we weer een bruisend programma voor jong en oud! Wil je deelnemen aan een bepaald programma-onderdeel? Lees dan onderstaande info goed door, want voor sommige onderdelen moet je je vooraf (online) inschrijven.

Wieringer Obstacle Run

Bikkelen en buffelen door de Westerlandse modder, over het Wad en het Amstelmeer! Ieder jaar hebben we weer een uitdagend parcours van ruim 5 kilometer met pittige hindernissen.

Deelnemen aan onze Obstacle Run is niet alleen sportief bezig zijn, met jullie deelname steunen alle sportievelingen ook nog eens een goed doel; alle opbrengsten van onze Obstacle Run gaan naar de Wieringer verenigingen.

Meer informatie over onze Obstacle Run is te vinden op de inschrijfpagina. Inschrijven voor onze Run kan eenvoudig online.

Deelname aan de Obstacle Run kost 10 euro p.p., deelnemen zonder inschrijving/startnummer is niet mogelijk. Minimun leeftijd om deel te nemen is 13 jaar. Kijk op de inschrijfpagina voor meer informatie.

Westerlands Bakkie

Altijd weer gezellig! Vanaf 11.00 uur kunnen alle Westerlanders weer een gratis ‘Westerlands bakkie’ doen in de grote tent. Even bijkletsen en afspreken waar we elkaar dit weekend gaan zien.

Wieringer Kampioenschap Boardingvoetbal

Teams voor het Boardingvoetbal kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar info@dorpsfeestwesterland.nl, met vermelding van de teamnaam en de namen van de teamleden.

Aanvang: 13.00 uur, deelname is gratis.

Spetterende Kindermiddag

Ons Dorpsfeest is er voor jong en oud en daarom hebben we ieder jaar een gezellige, knotsgekke en spetterende Kindermiddag met schminken, brandweerspelletjes en nog veel meer.Deelname aan de Kindermiddag is gratis, inschrijven kan ter plaatse. Wel dienen deelnemers een stempelkaart te halen. Aanvang: 13.00 uur. Neem wel droge kleren en zwemkleding mee!

Rik Stoelwinder kampioen Kuilbanden gooien

Aan de editie 2019 van het WK Kuilbanden gooien deden 22 deelnemers mee. Ruben Kaan, de winnaar van de twee voorgaande edities probeerde met veel inzet en kracht zijn titel te verdedigen, maar moest uiteindelijk het onderspit delven tegen Rik Stoelwinder. Deze Westerlander bleek onverslaanbaar en werd met een worp van 20 meter en 45 cm de nieuwe kampioen Kuilbanden gooien.

Wat opviel dit jaar, is dat ook de nodige dames aan dit toch wel fysiek zware programma-onderdeel meededen. Bij de dames werd Danielle v.d. Vis eerste, met een worp van 7.15.

Johan Krikke wist schijnbaar zonder enige moeite vrijwel direct aan het begin van de wedstrijd de band om de 10-meterpaal te gooien. En in de categorie ‘50+’ gooide Gert du Pau 16.30.

Meer foto’s van ons Dorpsfeest Westerland 2017 zijn te vinden op onze fotopagina

Weten welke leuke en gezellige uitjes er nog meer te vinden zijn in Hollands Kroon? Kijk op

Huisreglementen

Het Dorpsfeest Westerland is een feest van de gemeenschap voor de gemeenschap. Dit staat altijd garant voor gezelligheid en dat willen we graag zo houden. Om die reden hebben wij huisreglementen opgesteld waarin is vastgelegd wat u van ons mag verwachten en wat wij op onze beurt van bezoekers verwachten. Om misverstanden te voorkomen vragen wij onze bezoekers kennis te nemen van deze reglementen.

Deelname aan één of meerdere programma-onderdelen is altijd voor eigen risico.

Wij schenken geen drank aan jongeren onder de 18 jaar. Legitimatie verplicht i.v.m. polsbandregeling. LET OP: wij controleren altijd op het in bezit hebben/meebrengen van alcohol. Personen die hierop worden betrapt worden geweigerd.

LET OP! Bij inschrijving voor onze programma-onderdelen noteren wij uw persoonlijke gegevens. Neemt u daarom kennis van onze Privacyverklaring.

Parkeren

Parkeren: volg P-borden ‘Dorpfeest’. (Let op! Er geldt een parkeerverbod met wegsleepregeling voor Westerlanderweg en Zuiderkerkerlaan). Klik hier voor een kaart van de locatie.

Copyright 2017 Stichting Dorpsfeest Westerland

Reacties zijn gesloten.