Skip to content
Wieringer Obstacle Run
Menu

Wieringer Obstacle Run

Leuk dat jullie mee willen doen aan onze Wieringer Obstacle Run!

Tijgeren over het Lutjestrand, kruipen door de Westerlandse modder en klimmen op het ruige, heuvelachtige terrein rond het Amstelmeer en het Wad. De editie van 2023 hebben we een ander parcours van ruim 5 km met meerdere pittige hindernissen. Laat zien uit welk hout je gesneden bent en ga de uitdaging aan!

Je kunt individueel of per team deelnemen. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal acht personen.

De inschrijfformulieren vind je onderaan deze pagina. Deelname kost € 15,- p.p. en alle opbrengsten van onze Run gaan naar de Wieringer verenigingen. Start- en eindpunt van onze Obstacle Run zijn de grote tent op het terrein van het Dorpsfeest in Westerland. Starttijd: 16.30 uur.

Deelnemers moeten 13 jaar of ouder zijn en deelname is voor eigen risico (neem kennis van de ‘Verklaring deelname op eigen risico’). Ben je nog geen 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van je wettelijke vertegenwoordiger om deel te nemen aan onze Run.

Het inschrijfgeld dien je na inschrijving binnen twee werkdagen over te maken op het bankrekeningnummer dat staat vermeld op het inschrijfformulier. Je inschrijving is pas definitief wanneer wij het inschrijfgeld hebben ontvangen. Zodra wij het inschrijfgeld hebben ontvangen krijg je van ons een bevestiging met je startnummer(s) en alle informatie over de dag zelf.

De inschrijvingen voor de Wieringer Obstacle Run 2023 is online NIET meer mogelijk! Wil je nog wel mee doen? Meld je dan ter plekken aan!

 

Aanmelden voor de run 2023 is online niet meer mogelijk!

Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met info@dorpsfeestwesterland.nl