Skip to content
Menu

Foto’s en video’s

Zaterdagavond 2023

Obstabelrun 2023

Vrijdagavond 2023

Livestream 2021

Boardingvoetbal 2019

Kindermiddag 2019

Wieringer Obstacle Run 2019

Wieringer Obstacle Run 2017

Dit jaar gingen ruim 220 deelnemers de sportieve strijd aan en dat was niet altijd even gemakkelijk met alle hoogteverschillen in het parcours. Voor iedereen die volgend jaar weer wil meedoen hebben we goed nieuws: in 2018 hebben we weer een Run!

Dan doe je met een groep vrienden als team mee aan onze Obstacle Run en maak je daar gewoon even een fantastisch leuk fimpje van: dankjewel Ron Groen!

Wieringer Kampioenschap Boardingvoetbal 2017

Kindermiddag 2017

Volop zon en dat betekende verkoeling zoeken bij de waterspelletjes!

Gezellig Westerlands bakkie


Wieringer Obstacle Run 2016

Er deden 120 enthousiaste sportievelingen mee aan onze allereerste Wieringer Obstacle Run. En volgend jaar hebben we natuurlijk weer een Run!

Filmpje van de Wieringer Obstacle Run 2016

Run foto youtube

Martien de Graaf heeft een heel leuk filmpje van onze Obstacle Run gemaakt!

 

 

 

Wieringer Kampioenschap Kuilbanden gooien 2016

Kuilbanden gooien was ook een nieuw onderdeel dit jaar. Na even de kat uit de boom te hebben gekeken konden de stoere, sterke mannen de verleiding toch niet weerstaan en al snel ging het er redelijk fanatiek aan toe! En bleek ook, dat ‘bandje gooien’ nog helemaal niet zo gemakkelijk is. Uiteindelijke winnaar was Ruben Kaan. En een eervolle vermelding is er voor Vincent Pronk (raak op de 10-meter paal).

‘Westerlands bakkie’ valt in de smaak

Het ‘Westerlandse bakkie’ op zaterdagmorgen viel in de smaak en is voor herhaling vatbaar!

Spetterende Kindermiddag

De spetterende Kindermiddag werd druk bezocht. Leuk extraatje was dit jaar een ‘brandend huis’, dat de kinderen konden blussen. Met dank aan de brandweer!

 

Wieringer Kampioenschap Boardingvoetbal 2016

De zinderende finale werd dit jaar gewonnen door de heren *zonder* 4kante tafel. Zij versloegen de heren van Pako met 8-0.

Sponsorvlaggen

Sponsorsvlaggen1

Het bood een feestelijke aanblik, al die sponsorvlaggen langs ons terrein. Sponsors bedankt!

 

Feest in de tent!

Via Facebook kregen we veel foto’s opgestuurd. Onderstaand een impressie van het oergezellige feest in de tent.

 

Kindermiddag 2015

De spetterende Kindermiddag werd ook dit jaar weer druk bezocht. Topper was natuurlijk de waterbak, waarbij je je tegenstander van de balk af moest slaan.

 

Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal 2015

Dit jaar traden er 12 teams aan en werd fanatiek gestreden om de meest begeerde prijs van Wieringen: de wisselbeker van het Wieringer kampioenschap Boardingvoetbal. De zinderende finale ging tussen De Kanonskogels en de heren van De Vierkante Tafel. Deze werd in de laatste minuut met 2-1 beslist voor De Vierkante Tafel.

 

Wieringer verenigingen blij met gulle donatie Dorpsfeest

Wieringer verenigingen

Voorzitter Pieter Bregman van het Dorpsfeest Westerland heeft op 22 november een fors aantal Wieringer verenigingen blij gemaakt met een gulle donatie. De verenigingen kregen de bijdrage niet zomaar. Zij hebben hiervoor een tegenprestatie moeten leveren; meehelpen tijdens het Dorpsfeest en de Boerenlandfair.
Verenigingen die ook een extraatje willen ontvangen kunnen hiervoor een aanvraag indienen bij het bestuur van het Dorpsfeest Westerland. Alle informatie hierover is te vinden op deze site op de pagina ‘Contact’.

 

Reportage

Reportage RTV NoordkopOp Youtube staat een hele leuke reportage van RTV Noordkop over het Dorpsfeest 2014 en de Boerenlandfair, met daarin volop aandacht voor de beddenrace.

 

Impressie Dorpsfeest 2014

Kindermiddag 2014

Boardingvoetbal 2014

Dit jaar traden 13 teams aan tijdens het kampioenschap boardingvoetbal. Bij de heren wist team Pako de finale te winnen met 6-5 van de heren van De Vierkante Tafel. Bij de jeugdteams versloeg het team van Het Skippertje in de finale het team van fc Kees met 4-0.

 Alle foto’s worden u aangeboden door Dolven Fotografie

Bekijk hier een  filmpje van het Dorpsfeest 2013

Youtube

 

Voorgaande edities: