Skip to content
Menu

Programma Dorpsfeest Westerland

Ieder jaar hebben we weer een bruisend programma voor jong en oud! Wil je deelnemen aan een bepaald programmaonderdeel? Lees dan onderstaande info goed door, want voor sommige onderdelen moet je je vooraf (online) inschrijven.

Ook dit jaar willen wij het meest gezellige dorpsfeest van Noord-Holland weer aftrappen op de vrijdag!
Voor deze avond zullen wij weer zorgen voor verrassend entertainment voor jong en oud!

De tent is open vanaf 19:30 waarna het feest vanaf 20:00 zal los barsten! Dit zal natuurlijk gebeuren op ons vaste plekje bij Kikkert op de bult. Om dit allemaal mogelijk te maken zal er van te voren weer een kaartverkoop zijn, houdt hier dus rekening mee!
Westerlands Bakkie

Altijd weer gezellig! Zaterdagochtend vanaf 11.00 uur kunnen alle Westerlanders weer een gratis ‘Westerlands bakkie’ doen in de grote tent. Even bijkletsen en afspreken waar we elkaar dit weekend gaan zien. Omdat we dit jaar 40 jaar bestaan komt ook onze eigen burgermeester een “bakkie” halen!

 

 

 

 

Spetterende Kindermiddag

Ons Dorpsfeest is er voor jong en oud en daarom hebben we ieder jaar een gezellige, knotsgekke en spetterende Kindermiddag met schminken, brandweerspelletjes en nog veel meer. Deelname aan de Kindermiddag is gratis, inschrijven kan ter plaatse. Wel dienen deelnemers een stempelkaart te halen. Aanvang: 12.00 uur. Neem wel droge kleren en zwemkleding mee!

 

 

 

Wieringer Kampioenschap (Beach) volleybal

Teams voor het (Beach) volleybal kunnen zich inschrijven door een mailtje te sturen naar info@dorpsfeestwesterland.nl, met   vermelding van de teamnaam en de namen van de teamleden.

 Aanvang: 13.00 uur, deelname is gratis. 

Wieringer Obstacle Run

Bikkelen en buffelen door de Westerlandse modder, over het Wad en het Amstelmeer! Ieder jaar hebben we weer een uitdagend parcours van ruim 5 kilometer met pittige hindernissen.

Deelnemen aan onze Obstacle Run is niet alleen sportief bezig zijn, met jullie deelname steunen alle sportievelingen ook nog eens een goed doel; alle opbrengsten van onze Obstacle Run gaan naar de Wieringer verenigingen.

Meer informatie over onze Obstacle Run is te vinden op de inschrijfpagina. Inschrijven voor onze Run kan eenvoudig online.

Deelname aan de Obstacle Run kost 15,- euro p.p., deelnemen zonder inschrijving/startnummer is niet mogelijk. Minimum leeftijd om deel te nemen is 13 jaar. Kijk op de inschrijfpagina voor meer informatie.

En vervolgens zullen we deze fantastische dag afsluiten met een groot Feest! Dit vieren we vanaf 20:30 in onze schitterende tent op de bult bij Kikkert. Hierbij zorgen wij voor entertainment met de feestband Melrose on Tour. Deze mannen zullen er voor zorgen dat we samen er een onvergetelijke avond van maken! Vrij entreeBoerenlandfair

Zondag zal de hele dag in het teken staan van onze altijd gezellige Boerenlandfair. Deze fair in gemoedelijke sfeer biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Demonstraties, diverse optredens en heel veel stands met landelijke producten voor huis, tuin en erf, brocante, antiek en curiosa. En natuurlijk ontbreken ook de pure culinaire producten en een kinderhoek niet. Kortom, een complete belevenis voor een gewoon, gezellig dagje ouderwets genieten voor het hele gezin.
Wel vragen wij een kleine bijdrage van 3 euro p.p. bij binnenkomst. Kinderen t/m 14 jaar en parkeren zijn gratis. Meer informatie over deze gezellige fair? klik dan hier!

Neem vooral een kijkje op onze fotopagina
En wil je weten welke uitjes er nog meer te doen zijn in Hollands Kroon? kijk dan op,

Parkeren kan op het parkeerterrein op de hoek Oosterdamsterweg/Zuiderkerkerlaan. Volg hiervoor de P-borden ‘Dorpsfeest/Fair’. Vanaf het parkeerterrein loopt u via de pittoreske Zuiderkerkerlaan (of ‘Kerkelaantje’ zoals het in Westerland wordt genoemd) omhoog naar het fairterrein. Bezoekers die minder goed ter been zijn kunnen zich melden bij onze verkeersregelaars. Zij zullen u verder op weg helpen.

Klik hier voor een kaart van de locatie.